VENDÉGLŐ, ÉTTEREM

A Turul, ahol számos ételből és italból választhatsz, talán már önmagában is különleges. Egy vendéglő, ahol világszínvonalú koktélok is készülnek ezekből az italokból, biztosan még vonzóbb. De amitől igazán különleges a Turul Kisvendéglő, az a jó társaság.

Jártak már nálunk?

1990 óta igyekszünk méltó módon megmutatni és megkóstoltatni azokat az italokat és ételeket, amiket a legizgalmasabbnak találunk.

Ezt megelőzően egy végtelenül nyitott és tehetséges ember járta a maga útját, számos vendéglátó helyen dolgozott és csiszolta szakmai tudását. Kereste azt a helyet, ahol meg tudja mutatni a szakma szépségét és művészetét. A helyet, ami remélhetőleg minden elvárásnak meg tud felelni, közösen alakítottuk olyanná, amilyen ma.

Bízunk benne, hogy vendégeink is legalább olyan jól érzik itt magukat, ahogyan a csapatunk szolgáltatás közben.

Több éves szakmai tapasztalatunkat felhasználva 2017-ben új szolgáltatással indultunk el: Svédasztalos étkezéssel. Hogy elégedettek vagyunk-e a vendégeinkkel és az azóta elért eredményekkel? Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az eddigi facebook vélemények!

A konyhán szakácsaink a hagyományos házias ízek mellet időről-időre számos újítással készülnek, akár ebédről van szó, akár a la carte ételekről. Felszolgálóink segítőkészen fogadják minden kérését ezeknek legmegfelelőbb módon eleget téve.

A fenti pár fotóval segítjük, hogy már az első alkalommal otthonon érezze magát vendéglőnkben!

Rólunk írták

Média megjelenések és cikkek a Turul Kisvendéglőről.

Szolgáltatásaink

p1010068.jpg

Rendezvényszervezés

Rendezvények egyszerűen, több éves tapasztalattal és a legújabb trendekkel. Így nektek csak élvezni kelljen és megélni a pillanatot..

k-2882.jpg

Árpád Szálló

Fényűző rendezvénytermek elérhető áron! Esküvő? Lakodalom? Ballagás? Születésnap? Céges buli? Mert nem mindegy a környezet..