Frissen készült Koktélok

Látvány és ízélmény...

Elsősorban szép látványt mutat egy megfelelően elkészített koktél alkotás. Másodsorban pedig igaz ízélményekkel lehetünk gazdagabbak, egy-egy koktél elfogyasztása után. 

Ön melyiket választja?

Több mint 30 féle koktéllal várjuk!

Mojito

Ismét Kubában járunk, úgy látszik, ennek az alkoholos italnak a népszerűsége továbbra is töretlen. A friss mentaleveleket, cukorszirupot bekutyuló, majd lime gerezddel és fehérrummal megkoronázó Mojito igazi péntek-hangulatot áraszt. A kubai fővárosba képzeled magad tőle, ahol mindig jó zene szól.

Alkoholmentesen is kérhető!

White Russian

Sokáig Desszertként tekintettek rá. Így, ha édesszájú vagy meglehet ez lesz a Te választásod! A pusztító koktél összetevői közt a mexikói kávélikőr, az orosz vodka és tejszín szerepel, ez nem csak a 25 évvel ezelőtti időkre nosztalgiázóknak üt be.

Bloody Mary

Sterling Archer, az animált hős egyszer így imádkozott: „Bloody Mary, tele vodkával, áldott vagy te a koktélok között!” és mennyire igaza volt! Ez az ital mélyen kimeríti a kutyulás legpozitívabb értelmét. Paradicsom, vodka, worhester szósz, citrom, fűszerek és még fűszerek. Egy kis zellerrel vagy tormával bolondítva kifogástalan gyógyír a másnaposságra is.

Alkoholmentesen is kérhető!

White Lady

Ezt a koktélt valószínű, hogy Harry MacElhone alkotta 1919-ben a londoni Civo’s Clubban. Az eredeti recept fehér menta krémlikőrt írt elő, ám amikor 1929-től MacElhone ginnel váltotta fel a likőrt, a koktél hatalmas sikert aratott.

Több mint 30 féle koktéllal várjuk!