RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Esküvő? Lakodalom? Netán egyéb családi rendezvény? A több éves tapasztalatunk alapján teljes körű szervezési és dekorációs megoldásokkal tudunk szolgálni.

Az igazán felhőtlen pillanatokért

Cégünk, a Turul BT. több éves szakmai tapasztalattal rendelkező rendezvényszervező társaság.

A professzionális rendezvényszervezést összehangolt csapatmunkával, saját eszközparkunkkal valósítjuk meg. Feladatunk, hogy valóra váltsuk elképzeléseit, célunk hogy megvalósítsuk, a helyszín, a gasztronómia és a program harmóniáját. Díjmentes esküvői szaktanács adással segítjük a párokat. A közel 500 m2-es saját üzemeltetésű terem rendkívül jó helyszínül szolgál céges és magán események, partik, esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására.

A rendezvényterem, beépített színpaddal, öltözővel és egyéb kiszolgáló helyiségekkel rendelkezik. A termünk bérleti díját rendezvényre szabottan, időtartamtól és létszámtól függően képzük.

Saját eszközparkunk, konyhai hátterünk, magas színvonalú és változatos. Kollégáink kreatívak, sokéves tapasztalattal rendelkeznek menüajánlataink minden árfekvésnek megfelelően elégítik ki megrendelőink igényeit.

Azok a megrendelőink akik a komplett rendezvény lebonyolítását választják azok kedvezményben részesülnek.