Boutique Rooms & Apartment

Örömmel jelentjük be, hogy elkészült és foglalhatóvá vált első szobánk.

Áraink: 

1 éj 50 000 forint 

2 éjtől 40 000 forint

Pótágy + 5 000 forint

Foglalás: + 36 20 351 16 97
Ez is és minden jövőbeli szobánk külön tematikára fog épülni és mindegyikben megismerhetitek a minket körülvevő természet egy-egy apró kis darabját. Kényesen figyeltünk rá, hogy leendő vendégeink nyugalmát semmi se zavarja meg és semmi hiányérzettel ne találkozzanak az ittlétük alatt.
Ha a szoba szaunájában kicsit több időt töltenétek, akkor sem kell aggódnotok, hogy lekésnétek a Vízi Színház előadását, mert a dupla zuhanyzó lehetővé teszi, hogy időt spóroljatok.
De akár a gyönyörű utcai környezetben is elmélyülhettek a színház és olajfáink látványában a vendégeink számára fenntartott kinti kiülőinkben.A világ első két boutique szállása Londonban és San Francisco-ban nyílt meg 1981-ben, majd folyamatosan terjedni kezdett ez az egyedi szállástípus. A boutique típusú szállások teljesen ellentétei a hagyományos szállásoknak, az unalmas, egyforma elrendezésű szálláshelyeknek. Nem tartoznak szállodalánchoz, hanem egyedi megvalósítást képviselnek elegáns, modern keretek között. Ezeket a szálláshelyeket fashion, design apartman, vagy trend hotel, szállás néven is szokták emlegetni. Meghatározóan meghittek, hangulatos légkörrel, gondoskodó, figyelmes vendéglátókkal, egyedi szolgáltatásokkal. Kialakításukban nemcsak az elegáns és modern megjelenésre törekednek, hanem szobáik tematikusan vannak berendezve, vagy egyedi kialakítással meghatározó hangulatot teremtenek.

A téma szerinti modern berendezésen, a hozzá passzoló színek, textúrák egyedi kombinációján kívül történelmi és művészeti témájú elemek is vegyülhetnek a kialakításba. A modern technológia megléte sem utolsó szempont, mivel a fények, a kényelem és a különféle elektronikai berendezések is összetevői a magas minőségű szolgáltatásnak.

A boutique apartmanok és szálláshelyek könnyen megközelíthetőek, közel helyezkednek el a kikapcsolódást és a szórakozást nyújtó városrészekhez, a látványosságokhoz, vagy túrák helyszínéhez. A boutique apartmanok nemcsak az új, de a visszatérő vendégek számára is új élményt képviselnek.