VENDÉGLŐ, ÉTTEREM

A Turul, ahol számos ételből és italból választhatsz, talán már önmagában is különleges. Egy vendéglő, ahol világszínvonalú koktélok is készülnek ezekből az italokból, biztosan még vonzóbb. De amitől igazán különleges a Turul Kisvendéglő, az a jó társaság.

Jártál már nálunk?

1990 óta igyekszünk méltó módon megmutatni és megkóstoltatni azokat az italokat és ételeket, amiket a legizgalmasabbnak találunk.

Ezt megelőzően egy végtelenül nyitott és tehetséges ember járta a maga útját, számos vendéglátó helyen dolgozott és csiszolta szakmai tudását. Kereste azt a helyet, ahol meg tudja mutatni a szakma szépségét és művészetét. A helyet, ami remélhetőleg minden elvárásnak meg tud felelni, közösen alakítottuk olyanná, amilyen ma.

Bízunk benne, hogy vendégeink is legalább olyan jól érzik itt magukat, ahogyan a csapatunk szolgáltatás közben.

Több éves szakmai tapasztalatunkat felhasználva 2017-ben új szolgáltatással indultunk el: Svédasztalos étkezéssel. Hogy elégedettek vagyunk-e a vendégeinkkel és az azóta elért eredményekkel? Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az eddigi facebook vélemények!

A konyhán szakácsaink a hagyományos házias ízek mellet időről-időre számos újítással készülnek, akár ebédről van szó, akár a la carte ételekről. Felszolgálóink segítőkészen fogadják minden kérését ezeknek legmegfelelőbb módon eleget téve.

Pár képpel segítjük, hogy már az első alkalommal otthonon érezze magát vendéglőnkben!

Rendezvényszervezés

Rendezvények egyszerűen, több éves tapasztalattal és a legújabb trendekkel. Így nektek csak élvezni kelljen és megélni a pillanatot..

Árpád Szálló

Fényűző rendezvénytermek elérhető áron! Esküvő? Lakodalom? Ballagás? Születésnap? Céges buli? Mert nem mindegy a környezet..