VENDÉGLŐ, ÉTTEREM

Mióta és mikkel szolgáljuk évtizedek óta a kezdetben szarvasi idővel vidékire bővült vendégeinket? Miért elégedettek?

Ön járt már nálunk?

Több éves szakmai tapasztalatunkat felhasználva 2017-ben új szolgáltatással indultunk el: Svédasztalos étkezéssel. Hogy elégedettek vagyunk-e a vendégeinkkel és az azóta elért eredményekkel? Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az eddigi facebook vélemények!

A konyhán szakácsaink a hagyományos házias ízek mellet időről-időre számos újítással készülnek, akár ebédről van szó, akár a la carte ételekről. Felszolgálóink segítőkészen fogadják minden kérését ezeknek legmegfelelőbb módon eleget téve.

Pár képpel segítjük, hogy már az első alkalommal otthonon érezze magát vendéglőnkben!

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Esküvő? Lakodalom? Netán egyéb családi rendezvény? A több éves tapasztalatunk alapján teljes körű szervezési és dekorációs megoldásokkal tudunk szolgálni.

Az igazán felhőtlen pillanatokért

Cégünk, a Turul BT. több éves szakmai tapasztalattal rendelkező rendezvényszervező társaság.

A professzionális rendezvényszervezést összehangolt csapatmunkával, saját eszközparkunkkal valósítjuk meg. Feladatunk, hogy valóra váltsuk elképzeléseit, célunk hogy megvalósítsuk, a helyszín, a gasztronómia és a program harmóniáját. Díjmentes esküvői szaktanács adással segítjük a párokat. A közel 500 m2-es saját üzemeltetésű terem rendkívül jó helyszínül szolgál céges és magán események, partik, esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására.

A rendezvényterem, beépített színpaddal, öltözővel és egyéb kiszolgáló helyiségekkel rendelkezik.
A termünk bérleti díját rendezvényre szabottan, időtartamtól és létszámtól függően képezzük.

Saját eszközparkunk, konyhai hátterünk, magas színvonalú és változatos. Kollégáink kreatívak, sokéves tapasztalattal rendelkeznek menüajánlataink minden árfekvésnek megfelelően elégítik ki megrendelőink igényeit.

Azok a megrendelőink akik a komplett rendezvény lebonyolítását választják azok kedvezményben részesülnek.

ÁRPÁD SZÁLLÓ

Különleges rendezvényre készül? A szarvasi Árpád Szálló továbbra is várja kedves vendégeit!

A szálló, ahol megállt az idő

Szarvas városközpontjának egyik legjelentősebb épületét 1896-ban, a milleneumi ünnepségek alkalmából építették, Gábor József tervei alapján. Stílusa is a századvégére jellemző szecesszió.

Az Árpád Szálló a városközpont egyik meghatározó épülete, 1895-1896 között szecessziósstílusban a millenniumi ünnepségek alkalmából építették. A patinás Árpád Szálló több építészeti stílus elemeit egyesíti magában, ezért talán nem túlzás azt állítani, hogy Békés megye egyik legszebb szállóépülete. A szálló nevét a honfoglaló magyarság vezéréről, Árpádról kapta.

A szálló díszes épületét a cifra oromzat, csodálatos szépségű erkélyek sora és egy az épület sarkán lévő kis méretű, de annál szebb tornyocska ékesíti. A szállóban található egy impozáns méretű tágas díszterem, melyet a gazdag stukkódíszei és velencei tükrei kiválóan alkalmassá teszik különleges bálak, valamint egyedi hangversenyek megrendezésére is.

Jelenleg sajnos hotelként nem működik, azonban a szálló díszterme rendezvényekre, konferenciákra igénybe vehető.